Avila on LinkedIn Talent Awards -palkinnon voittaja vuonna 2023 kategoriassa ”Talent Insights Pioneer, Search & Staffing”

Avila on voittanut LinkedIn Talent Awards -palkinnon kategoriassa Talent Insights Pioneer, Search & Staffing vuonna 2023.  Kategorian palkinto jaetaan pohjoismaiselle rekrytointi- ja suorahakuyritykselle, joka on tehokkaasti hyödyntänyt dataa tehdäkseen tietoon perustuvia päätöksiä reaaliaikaisten näkemysten avulla.

Voittamamme LinkedIn Talent Awards -palkinto osoittaa hienosti vakavuuden tasomme tiedolla johtamisesta ja sen integroimisesta suorahaun ja psykologisten soveltuvuusarvioiden palvelukokonaisuuksiin”, toteaa Matias Saarni, Avilan avainasiakkuuspäällikkö.

LinkedIn Talent Awards -palkinnot jaetaan vuosittain alue- ja maakohtaisesti eri alan yrityksille jotka ovat tehokkaasti ja tuloksekkaasti hyödyntäneet LinkedIn-ratkaisukokonaisuuksia osana HR- ja rekrytointitoimintaansa. ”Talent Awards are a celebration of teams around the world who are innovating to move the entire industry forward”, kommentoi Josefin Bergenlind, LinkedInin Account Director, Nordics.

Avilalla on alusta asti uskottu siihen, että suorahakutoimeksiantoja voi toteuttaa tehokkaammin ja laadukkaammin, jos saatavilla olevaa dataa osataan kerätä, hyödyntää ja jalostaa oikein”, kertoo Mikko Savusalo, Avilan CEO & Palvelupäällikkö, ja jatkaa: ”Olemme todella ylpeitä ja iloisia että työmme jälki on huomioitu laajemmassa mittakaavassa myös Pohjoismaiden tasolla. Tässä on nähty paljon vaivaa, käytetty lukuisia työtunteja ja satoja ideiointisessioita rekrytointien datalähtöisyyden ja tiedolla johtamisen edistämiseksi”.

Talent Awards -gaala Tukholmassa

LinkedIn Talent Awards -tapahtuma ja palkinnonjako järjestettiin maaliskuussa Tukholmassa. Eri kategorioiden voittajat kerääntyivät juhlistamaan voittoaan sekä keskustelemaan rekrytointialan muutoksista ja trendeistä.

Keskustelunaiheiksi tapahtumassa nousivat etätyö, ja sen mukanaan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Mietitystä herätti mm. LinkedInin uusi tutkimus, jonka mukaan 85 % johtajista uskoo etätyöhön sekä haluaa lisätä tätä kautta työn joustavuutta, mutta kuitenkin vain 12 % johtoasemassa olevista ajattelee sen lisäävän työn tuottavuutta. Lisäksi kiinnostusta keskusteluissa herätti myös osaamislähtöinen lähestymistapa rekrytoinneissa. LinkedInin mukaan organisaatiot ovat alkaneet omaksua ammattitaito- ja osaamislähtöisen rekrytoinnin mallin, jossa ehdokkaan taitoja arvostetaan enemmän kuin ennen, ja rekrytoinnin kriteereinä ei enää toimi pinnalliset signaalit, kuten aikaisempi työnantaja tai titteli.

Datalähtöisyys rekrytoinneissa on ollut pitkään puheenaiheena rekrytointimarkkinoilla. Yleisesti sen integrointi rekrytoinnin prosesseihin koetaan haasteena, kommentoi Josefin Bergenlind. Bergenlindin mukaan tästä syystä Avilan voittama Talent Insights Pioneer -kategoria on yksi palkintokategorioiden mielenkiitoisin: “This category is one of the most important ones – recruiting industry has talked lot about data-driven, but only few are acting on this. These companies will be the ones showing us the way in the close future”.

Suuri kiitos LinkedIn Talent Solutions kunnianosoituksesta työtämme kohtaan, ja onnittelut koko Avilan tiimille voitosta!

Avainsanat

Julkaistu

Ota yhteyttä

Mikko Savusalo
040 820 2159
mikko.savusalo[at]avila.fi

Tutustu myös muihin julkaisuihin

Tutustu uusiin julkaisuihimme sekä asiakkaidemme onnistumistarinoihin. Lisäksi jaamme kanssasi havaintoja ja muutoksia työ- ja kandidaattimarkkinoilta, sekä vinkkejä rekrytointiprosessin eri vaiheisiin.

Mistä rekrytoinnin hinta muodostuu?

Kun uusi tehtävä avautuu organisaatiossa, on normaalia pohtia erilaisia rekrytoinnin tapoja, jotta oikea henkilö rooliin löytyisi mahdollisimman sujuvasti ja kustannustehokkaasti.  Lähtökohtana kuitenkin on, että hyvin ...
Lue lisää

Fastems Oy: Korkeatasoista teknologiaosaamista

Viimeisen vuoden aikana Fastems ja Avila ovat toteuttaneet yhdessä useita rekrytointeja ja työntekijöitä on löytynyt mm. Head of Technical Support-, Electrical Designer-, Quality Assurance Engineer-, ...
Lue lisää

Heinikki Konola on valittu Avilan uudeksi avainasiakkuuspäälliköksi

Heinikki Konola on valittu sisäisen nimityksen kautta uudeksi avainasiakkuuspäälliköksi. Heinikki on aiemmin toiminut Avilalla rekrytointikonsulttina.
Lue lisää
Scroll to Top