Muutosvalmennus & Outplacement

Outplacement-muutosvalmennuksen avulla organisaatio toimii vastuullisena työnantajana muutosneuvottelutilanteissa. Tarjoamme ammattimaisen ja inhimillisen tuen työntekijöille ja organisaatiolle muutos- ja uravalmennuksen kautta. 

Muutosvalmennuksen perustana on organisaatio- ja yksilölähtöisyys

Muutosvalmennuksen tavoitteena on, että siihen osallistuvat henkilöt työllistyvät ja löytävät urallaan uuden suunnan tehokkaasti valmennuksen ja työllistymisen tukemisen myötä. Muutostilanne vaikuttaa jokaiseen henkilöön eri tavalla ja heidän työnhaun alkutilanteet ovat erilaiset. Rakennamme muutosvalmennuksen aina palvelumoduuleista räätälöidysti organisaatio- ja yksilölähtöisesti, ja tavoitteena on antaa valmennettavillemme siihen peilautuvaa yksilöllistä tukea 

Palvelumoduulit:

Räätälöity valmennus

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus toteutetaan henkilökohtaisten valmentajien tuella ja yksilölle rakennetulla suunnitelmalla. Valmennus kootaan eri moduuleista, ja sen aikana työntekijän tukena toimii sertifioitu psykologi ja valmennuskonsultti. Valmennuksen aikana tunnistetaan omat vahvuudet henkilöarvioinnin kautta, kartoitetaan uravaihtoehtoja ja työstetään oma osaaminen näkyväksi. 

Vertaistukea valmennuksesta

Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus toteutetaan käymällä läpi tärkeitä yhteisiä teemoja muutokseen sopeutumisesta ja omien vahvuuksien kehittämisestä. Valmennus sisältää ryhmässä toteutettavia koulutuksia, webinaareja ja työskentely- ja vuorovaikutusanalyysejä. Näitä voidaan täydentää yksilöllisillä tapaamisilla toimeksiantajan toiveiden mukaisesti. 

Työnhaun virtuaaliympäristö

Digitaalinen alusta valmennukseen

Valmennusalusta sisältää hyödyllisiä materiaaleja muutoksen, urasuunnittelun ja työnhaun tueksi. Alustan kautta kandidaatti voi suorittaa verkkokursseja, katsoa tukimateriaaleja ja suorittaa itseopiskelua valmennusten välissä. Alustan avulla voimme tukea työnhakua jatkuvalla ja pitkäaikaisemmalla valmennuspalvelulla. 

Outplacement -Muutospalvelun vaiheet

Tyypillisesti valmennusohjelma kestää 3-6 kuukautta ja sisältää tapaamisia 4-12 kertaa noin 2-4 viikon välein. Valmennukset voidaan toteuttaa kasvotusten paikkakuntariippumattomasti tai turvallisesti online-palaverin välityksellä.  Tarjoamme osallistujille ammattilaisten tuen ja valmennuksen sertifioidun psykologin ja valmennuskonsultin toimesta. Työkaluina meillä on psykologiset menetelmät sekä ura– ja työnhakuvalmennus yli 1000 rekrytoinnin kokemuksella.   

1.

Valmennuksen aloittaminen

 • Perehtyminen  muutostilanteeseen
 • Tapaaminen toimeksiantajan kanssa
 • Osallistujien orientoitumistapaaminen
 • Tavoitteiden määrittäminen osallistujakohtaisesti

2.

Valmennuksen toteuttaminen

 • Valmennussuunnitelman rakentaminen yksilöittäin
 • Toteutus moduulikohtaisesti 
 • Valmennattavan lisätehtävät tapaamisten välillä

3.

Vaikuttavuus seurannassa

 • Oppien kiteytys ja jatkosuunnitelma 
 • Työllistymisen edistäminen toimenpiteillä 
 • Valmentajan tuki aktiivisessa työnhaussa

4.

Päätös ja seuranta

 • Päätöskeskustelu valmennettavan kanssa
 • Vaikuttavuuden seuranta ja raportointi toimeksiantajalle
 • Laskutus vain toteutuneista valmennuksista 

Miksi valita Avila kumppaniksi?

Tiedämme, että onnistuminen vaatii usean tekijän hallitsemista. Tässä palvelulupauksemme:

Kokeneet asiantuntijat

Näkemyksemme ja neuvomme takana on yli 10 000 tuntia rekrytointikeskusteluja vuosittain.  

Sertifioi­dut menetel­mät

Työntekijöiden tukena ammattilaiset, jotka pystyvät tukemaan myös työpersoonan kehittämisessä.

Yksilölli­nen lähestymis­tapa

Jokainen muutostilanne on ainutlaatuinen, ja rakennamme valmennukset aina yksilö- ja organisaatiokohtaisesti.

Vaikutta­vuus seuranna­ssa

Seuraamme muutoshankkeen läpivientiä sen alusta loppuun ja mittaamme sen vaikuttavuutta ja osallistujatyytyväisyyttä.

Outplacement -palveluiden hyödyt organisaatiolle

Tuki työntekijöille

Tarjoamme yksilöllistä tukea työntekijöille heidän uransa seuraavaan vaiheeseen siirtymisessä. Räätälöimme ohjelmat kunkin työntekijän tarpeiden mukaan. 

Nopea reaktiokyky

Tiedämme, että muutokset voivat olla kiireellisiä. Pyrimme tarjoamaan nopeaa ja joustavaa tukea, jotta organisaatiosi voi siirtyä eteenpäin sujuvasti. 

Räätälöidyt ratkaisut 

Jokainen organisaatio on erilainen, joten tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tarpeisiinne sopiviksi. Autamme toteuttamaan muutoksenhallinnan strategian, joka toimii parhaiten teidän tilanteessanne. 

Hinnoittelu

Ota yhteyttä, rakennamme yhdessä teille sopivan valmennuskokonaisuuden.

Matias
Saarni

Asiakkuudet

040 359 0156
matias.saarni[at]avila.fi

Heinikki
Konola

Asiakkuudet

040 354 2108
heinikki.konola[at]avila.fi

Niko
Okkonen

Asiakkuudet

040 615 5312
niko.okkonen[at]avila.fi

Asiantuntijasisällöt & asiakastarinamme

Lue lisää asiakkaidemme onnistumisista, työmarkkinoiden havainnoista ja vinkeistä rekrytointi-ja henkilövalintatilanteisiin. 

Oras Group – Monipuolisen yhteistyön taustalla toimitusvarmuus ja prosessin helppous 

Oras Group on merkittävä eurooppalainen vesikalustetoimittaja, markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Oras Group valmistaa yksityisten ja julkisten tilojen korkealaatuisia ja innovatiivisia hana- ja suihkuratkaisuja. ...
Lue lisää

Efore Telecom Finland Oy – Psykologisilla soveltuvuusarvioinneilla objektiivisuutta ja tehokkuutta rekrytointipäätöksiin 

Efore Telecom Finland Oy suunnittelee ja valmistaa luotettavia sähköjärjestelmäratkaisuja ja -lähteitä yli 40 vuoden kokemuksella. Kansainvälisen yhtiön vakio- ja räätälöidyt tuotteet soveltuvat erityisesti vaativiin tietoliikenne-, ...
Lue lisää

Avilan johdon tervehdys uuteen vuoteen

Vuoden 2024 alkaessa on hyvä hetki reflektoida menneen vuoden tapahtumia, oppeja ja onnistumisia. Vuoden 2023 aikana Avilalla keskityimme vahvasti prosessien ja asiakaskokemuksen syventämiseen. Otimme käyttöön ...
Lue lisää
Scroll to Top