Palvelu­lupauksemme

Avila Oy on suomalainen henkilöstöhallinnon kumppani. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 2019. Kasvavaan organisaatioomme kuuluu 17 rekrytoinnin, uravalmennuksen ja psykologisen henkilöarvioinnin ammattilaista.

Autamme organisaatioita onnistumaan oikeilla henkilövalinnoilla

Tavoitteenamme on edistää suomalaisen työelämän kehittymistä ja läpinäkyvyyttä sekä edesauttaa organisaatioita menestymään heidän tärkeimmän voimavaransa, henkilöstön, kautta.

+ 0
Suorahakutoimeksiantoa vuosittain
0
Asiakkaidemme NPS kaikissa palveluissamme
0
Kandidaattiemme NPS kaikissa palveluissamme
0
Rekrytoinnin ja psykologian ammattilaista

Miksi valita meidät?

Tiedämme, että rekrytoinneissa onnistuminen vaatii useamman tekijän hallitsemista. Tässä siis meidän palvelulupauksemme onnistumiseen:

Modernit menetelmät

Pyrimme uudistamaan alaa tuomalla perinteisen suorahaun rinnalle modernit menetelmät sekä tiedolla johdetun ajatusmallin. Olemme alusta asti uskoneet, että dataa ja tietoa hyödyntämällä pystymme tuottamaan toimeksiantajalle parhaat henkilövalinnat, mutta tuomaan myös läpinäkyvyyttä ja ymmärrystä päätöksenteon tueksi. Modernit menetelmämme on huomioitu ja palkittu kansainvälisesti Pohjoismaiden tasolla.

Kumppanuus

Toimimme luottamuksellisena kumppanina organisaatiosi kaikissa henkilövalinnoissa. Tähtäämme kestäviin tuloksiin kokonaisvaltaisia ratkaisuja tarjoten. Tutustumme ja sitoudumme organisaatiosi tavoitteisiin, liiketoimintaan ja strategiaan. Tiimimme koostuu asiantuntijoista jotka varmistavat, että jokainen henkilövalinta tehdään tietoon nojautuen. Tuotamme ainoastaan sellaista palvelua, jonka takana voimme ylpeänä seistä.

Asiantuntijuus

Hyvä sana kantaa pitkälle, mutta huono sana kantaa vielä kauemmas. Organisaatioiden kumppanina henkilövalinnoissa toimii asiantuntijamme, jotka ovat perehtyneet toimeksiantajan organisaation toimintaan ja toimialaan. Näin varmistamme, että viestimme aina luottamusta herättäen organisaation arvojen mukaisesti ja pidämme huolta erinomaisesta kandidaattikokemuksesta, oli rekrytoinnin lopputulos kandidaatille mikä tahansa. 

Vastuun ymmärtäminen

Ymmärrämme että rekrytoinnit voidaan joutua käynnistämään nopeasti ja lähtötilanteet ja -tiedot voivat välillä olla jäsentelemättömiä. Ne ovat kuitenkin tärkeässä asemassa onnistuneen rekrytoinnin saavuttamiseksi. Strukturoidulla prosessillamme varmistamme, että toimeksianto voidaan aloittaa nopeasti ja toimeksiantajalle on selkeää rekrytoinnin askeleet ja aikataulut. Toimeksiantaja saa ensimmäiset tulokset aina viikon sisällä prosessin aloituksesta. Palvelemme kaikissa asiantuntija- ja työntekijätason rekrytoinneissa paikkakunnasta riippumatta.

Asiantuntijasisällöt & asiakastarinat

Lue lisää asiakkaidemme onnistumisista, työmarkkinoiden havainnoista sekä vinkeistä rekrytointi- ja henkilövalintatilanteisiin. 

Oras Group – Monipuolisen yhteistyön taustalla toimitusvarmuus ja prosessin helppous 

Oras Group on merkittävä eurooppalainen vesikalustetoimittaja, markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Oras Group valmistaa yksityisten ja julkisten tilojen korkealaatuisia ja innovatiivisia hana- ja suihkuratkaisuja. ...
Lue lisää

Efore Telecom Finland Oy – Psykologisilla soveltuvuusarvioinneilla objektiivisuutta ja tehokkuutta rekrytointipäätöksiin 

Efore Telecom Finland Oy suunnittelee ja valmistaa luotettavia sähköjärjestelmäratkaisuja ja -lähteitä yli 40 vuoden kokemuksella. Kansainvälisen yhtiön vakio- ja räätälöidyt tuotteet soveltuvat erityisesti vaativiin tietoliikenne-, ...
Lue lisää

Avilan johdon tervehdys uuteen vuoteen

Vuoden 2024 alkaessa on hyvä hetki reflektoida menneen vuoden tapahtumia, oppeja ja onnistumisia. Vuoden 2023 aikana Avilalla keskityimme vahvasti prosessien ja asiakaskokemuksen syventämiseen. Otimme käyttöön ...
Lue lisää

Onnistumiset alkavat yhteydenotosta

Toimimme yrityksesi tukena kaikissa rekrytointitilanteissa. Ota yhteyttä, niin selvitetään kuinka henkilöstöhallinnon strategiset palvelumme auttavat sinun organisaatiotasi menestymään.

Scroll to Top