Palveluita organisaatiosi tarpeisiin

Suorahaku

Suorahaulla autamme organisaatioita löytämään oikeat avainhenkilöt. Seulomme ja tavoitamme potentiaaliset kandidaatit ja autamme valitsemaan rooliin ja organisaatioon sopivimman työntekijän.

Psykologiset soveltuvuusarvioinnit

Psykologinen soveltuvuusarviointi ottaa kantaa kandidaatin soveltuvuuteen antaen objektiivisen näkemyksen valintapäätökseen. Arvioinnista saa selkeän suosituksen ja konkreettista tukea uuden työntekijän perehdyttämiseen ja ohjaukseen.

Executive search

Executive Search on räätälöity prosessi ylemmän johdon ja hallitusammattilaisten suorahakuihin. Toimimme neuvonantajana ja kumppanina prosessin ajan, varmistaen että tehtävään valitaan organisaatioon sopivin avainhenkilö.

Ilmoitushaku

Ilmoitushaku ja rekrytointipalvelut sopivat eri rekrytointitilanteisiin. Autamme organisaatioita toimialasta riippumatta valmiiden ja räätälöityjen ilmoitushakuratkaisujen kanssa.

Outplacement

Outplacement-muutosvalmennuksen avulla organisaatio toimii vastuullisena työnantajana muutosneuvottelutilanteissa. Tarjoamme ammattimaisen ja inhimillisen tuen työntekijöille ja organisaatiolle. 

Henkilöstön kehittäminen

Tarjoamme kattavia tutkimuspalveluita henkilöstön kehittämiseen. Uskomme, että tietoon perustuvat päätökset ovat avain menestyksekkääseen organisaation kasvuun ja kehitykseen. 

Onnistumiset alkavat yhteydenotosta

Toimimme yrityksesi tukena kaikissa rekrytointitilanteissa. Ota yhteyttä, niin selvitetään kuinka henkilöstöhallinnon strategiset palvelumme auttavat sinun organisaatiotasi menestymään.

Scroll to Top