Ainutlaatuisia uramahdollisuuksia

Oletko etsimässä uutta suuntaa urallesi?

Me Avilalla autamme sinua löytämään uuden suunnan työelämäsi eri vaiheissa. Voit hakea avoimiin suorahaussa oleviin työpaikkoihimme tai jättää avoimen hakemuksen osaajayhteisömme kautta, tullen löydetyksi silloin kun profiiliisi sopiva paikka aukeaa. Muistathan ottaa myös seurantaan toimialakohtaiset LinkedIn sivumme.

Avoimet työpaikat

Etsimässä uutta suuntaa urallesi? Tutustu julkisiin suorahaussa oleviin rooleihimme urasivultamme ja hae tehtäviin jo tänään. 

Osaajayhteisö ​

Haluatko tulla löydetyksi seuraavan profiiliisi sopivan suorahaun alkaessa? Liity osaajayhteisöömme.

Inspiraatiota blogista

Kaipaatko vinkkejä työnhakuun, tai etsitkö ajankohtaista tietoa rekrytointimarkkinoilta? Tutustu blog-julkaisuihimme täältä.

Ennen soveltuvuus-arviointia

Oletko edennyt rekrytoinnissa viimeisiin vaiheisiin ja edessäsi on psykologien soveltuvuusarviointi?  Lue tästä tarkemmat ohjeet arviointiin valmistautumisesta.

Soveltuvuusarvioinnin jälkeen

Osallistuitko soveltuvuusarviointiin? Olemme koonneet tietoa arvioinnin jälkeisen prosessin kulusta, sekä vastauksia yleisempiin kysymyksiin. Löydät myös vinkkejä siihen, kuinka arviointiraporttia tulisi tulkita. 

Avilan alakohtaiset LinkedIn sivut

Oletko IT, teollisuuden ja teknologian tai myynnin alan ammattilainen? Ota seurantaan oman alasi LinkedIn-sivu. Päivitämme sivuille alakohtaisesti työpaikkailmoituksia sekä markkinakatsauksia.

Onnistumiset alkavat yhteydenotosta

Toimimme yrityksesi tukena kaikissa rekrytointitilanteissa. Ota yhteyttä, niin selvitetään kuinka henkilöstöhallinnon strategiset palvelumme auttavat sinun organisaatiotasi menestymään.

Scroll to Top