ONNISTUNEEN YHTEISTYÖN SALAISUUS

Hyvä ja mielekäs palvelukokemus koostuu useasta tekijästä. Tässä meidän lupauksemme.

6 hyvää syytä

1. KAMPANJAN TOTEUTUS – UUDET TYÖKALUT MAHDOLLISTAVAT PAREMMAT TULOKSET

Rekrytoinneissa ratkaisevat vain tulokset ja meidän korkein tavoitteemme on auttaa organisaatioasi löytämään oikeat ihmiset oikeisiin rooleihin ja täten tuomaan lisäarvoa toimintaanne.

Uudet digitaaliset ja tekoäly-pohjaiset työkalut sekä innovatiiviset prosessimme varmistavat nopean ja laadukkaan toteutuksen. Meidän suurin lisäarvomme on että saamme kartoitettua laajan kohderyhmän ja löydämme juuri teille laadukkaimmat kandidaatit.

2. HYVÄ REKRYTOIJA JA HEADHUNTER ANTAA YRITYKSELLESI OIKEAN ÄÄNEN

Hyvä sana kantaa pitkälle mutta huono sana kantaa vielä kauemmas. Suorahaku on osa yrityksesi työnantajakuvaa ja imagoa ja tämän takia on tärkeää että työ tehdään todellisten ammattilaisten toimesta.

Avilan työntekijöillä on kaksi perusperiaatetta päivittäisessä tutkimustyössä: ole aina kohtelias ja toimi luottamusta herättäen. Koulutamme ammattilaisiamme jatkuvasti psykologian ja kommunikaation osalta. Meille yrityksesi työnantajakuva on etusijalla ja toimimme sen lähettiläinä.

3. LUOTETTAVA KUMPPANI

Tuotamme ainoastaan sellaista palvelua, jonka takana voimme ylpeänä seistä. Meidän katseemme on suunnattu pitkälle tulevaisuuteen ja pyrimme kaikessa kestävään pitkäjänteisyyteen. Me kilpailemme työmme laadulla, tehokkuudella ja luotettavuudella. Se mikä sovitaan, se myös tehdään.

4. JOUSTAVA KÄYTTÖÖNOTTO JA NOPEA TOIMITUSAIKA

Palvelu voidaan ottaa käyttöön tehokkaasti. Esittelemme aluksi palvelun yhteisessä palaverissa ja sen jälkeen toteutamme teille aloituskartoituskyselyn. Me yhdessä määrittelemme kohderyhmän eli sen, mitä työntekijöitä etsitään ja millä rajauksilla.

Tämän jälkeen valmistelemme kampanjan välittömästi järjestelmiimme ja aloitamme kampanjan toteuksen. Ensimmäiset tulokset toimitamme sinulle viikon sisään aloituksesta.

5. RÄÄTÄLÖITY PALVELU LÄPI REKRYTOINNIN TOIMIALASTA JA ALUEESTA RIIPPUMATTA

Räätälöimme palvelumme sinulle sopiviksi. Tämä tarkoittaa kampanjan suunnittelua ja toteutusta alusta loppuun saakka. Kaikki lähtee läpinäkyvästä ja helposti ymmärrettävästä tarjouksesta, jonka pohjalta etenemme kampanjan suunnitteluun yhdessä. Tässä vaiheessa määritellään rekrytoinnin yksityiskohdat.

Itse kampanja osalta voimme toteuttaa johtoryhmä-, asiantuntija- ja käytännön osaaja haut ympäri Suomea paikkakunnasta riippumatta. Työkalujemme avulla tavoitamme hakijakohderyhmän halutulta alueelta, toimialalta ja valikoiduilla kriteereillä. Sinä kysyt, me toteutamme.

6. 100% TULOSPERUSTEINEN HINNOITTELU JA REKRYTOINTITAKUU

Me menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Kaikkiin uusiin kampanjoihimme tarjoamme 100% tulospohjaisen hinnoittelun. Jos et ole tyytyväinen palveluumme tai emme löydä sopivia hakijakandidaatteja, niin hinnoitteluperustetta ei myöskään synny. Vain tuloksia, ei riskejä.